Fractora Firm – Solutia pentru a sterge urmele imbatranirii


Ce este Fractora Firm?

 

Fractora Firm foloseste radio-frecventa pentru a produce contractiile la nivelul straturilor profunde ale pielii. Energia prin radio-frecventa stimuleaza formarea de colagen determinand un aspect mai ferm al pielii.Cum functioneaza FRACTORA FIRM?

Fractora Firm se bazeaza pe tehnologia A.C.E. (obtine, controleaza, extinde) Tehnologia A.C.E. trimite energia de radio frecventa in straturile profunde ale pielii si permite obtinerea de rezultate maxime asigurand un tratament uniform zonei cu probleme.


Aspectul intnerit dupa 6 saptamani cu Factora Firm


FRACTORA FIRM este un tratament potrivit pentru mine?

Persoanele care cauta un tratament non invaziv si natural pentru textura, luminozitate si lifting al pielii pot apela la Factora Firm. Pacientii care au beneficiat de procedura noastra au declarat ca pielea lor este mai fina, ferma su cu mai putine riduri. Fractora Firm este o solutie estetica revolutionara pentru toate tipurile de piele.Ce zone pot fi tratate?

Fractora Firm trateaza pielea lasata sau lipsa fermitatii in anumite zone precum fruntea, ploapele inferioare si superioare, ridurile din jurul ochilor si al gurii, gatul, bratele, abdomenul sau alte arii care au nevoie de tonifiere.Doare?

Fractora Firm foloseste tehnologia de inalta precizie care vizeaza straturile profunde ale pielii pentru un tratament sigur si eficient care nu este dureros si nu necesita timp de recuperare. Dupa tratament e posibil sa apara o usoara roseata care dispare in cateva ore.Cate sedinte de tratament sunt necesare?

Sunt recomandate sedinte de tratament  saptamanale pe o perioada de 6 saptamani. Daca pielea nu este foarte lasata e posibil sa fie nevoie de mai putine sedinte de tratament cu un interval de timp mai mare intre ele. Schema de tratament se bazeaza pe evaluarea medicala.Se poate utiliza Factora Firm in combinatie cu alte tratamente?

Da, Fractora Frim se poate utiliza in combinatie cu tratamente laser, cosmetice sau tratamente injectabile sau cu filere. Discutati cu medicul atunci cand doriti sa faceti tratamente combinate.


OnLinEstetic VIDEO